Érdekes adatok vizualizálva

Gyönyörű Adat

Gyönyörű Adat

Al Pacino vs. Robert de Niro a mozibevételek tükrében

2018. március 24. - adatvizual

Az Eldorado kimerítő összehasonlítást közölt a két színészóriásról, főleg az általuk az életük során összekeresett pénzek tükrében.

Ezek alapján Al Pacino mintegy 3.7 milliárd dollár bevételt termelt élete folyamán a filmjeivel a mozikban, míg de Niro 5.6 milliárd dollárral dicsekedhet. Ugyanakkor Pacino filmenkénti 92 millió dolláros átlaga jóval meghaladja de Niro 68 millió dolláros átlagát.

Al Pacino pénzügyi virágkorát a 70-es években élte, amikor is 1971-75 között filmjei 1.3 milliárd dollárt hoztak a konyhára. Ebben természetesen nagy szerepet játszott a Keresztapa kiemelkedő sikere, amely minden idők 25. legnagyobb mozi bevételét termelő filmje Amerikában. 

Robert de Niro 2000-2004 között gyűjtötte össze a legtöbbet, 1.38 milliárd dollárt. Kettőjük pénzügyi párharcát de Niro dominálja. Ezt részben annak köszönheti, hogy szerepeiben képest volt megújulni, gondoljunk például az "ütök" filmekre.

pacinoniro.jpg

A fenti charton a mai dollár árfolyamra átszámított összegeket láthatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyonyoruadat.blog.hu/api/trackback/id/tr8113767726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása