Érdekes adatok vizualizálva

Gyönyörű Adat

Gyönyörű Adat

A munka beférkőzik az álmaidba?

2018. május 17. - adatvizual

Egy felmérés szerint az amerikaiak 64%-át gyötrik rémálmok a munkájukkal kapcsolatban. A válaszadók csaknem 3/4-e úgy nyilatkozott, hogy jelenleg is stresszeli valami a munkájával kapcsolatban, a stressz pedig egyenes út a nyugtalan alvás felé, hiszen ilyenkor gyakran álmunkban, tudat alatt is a munkán jár az eszünk.

A leggyakoribb munkával kapcsolatos rémálom a szex egy kollégával. (Feltételezzük, hogy nem kölcsönös vonzalmon alapuló szex..). A megkérdezettek csaknem fele rémálmában elkésik a munkából vagy elszúr egy fontos projektet. Néhányukat kirúgják, mások meztelenül mennek munkába, veszekednek a főnökkel (4%-uk meg is öli őt álmában) és vannak akik álmukban eltévednek az irodában.

Nektek is beférkőzik a munka az álmaitokba?

A bejegyzés trackback címe:

https://gyonyoruadat.blog.hu/api/trackback/id/tr7213967262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.18. 23:31:31

nem, de legalábbis nagyon ritkán jelennek meg egyáltalán munkatársak és munkahely

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.19. 05:50:38

Soha nem.almodom a melohelyemrol.minek?

maxval birca szürke balkáni proletár · http://bircahang.org 2018.05.19. 07:43:35

Én még a munkahelyemen bent léve is más ügyekről gondolkodom.
süti beállítások módosítása